Συγκέντρωση και διανομή τροφίμων

ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ!  ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και διανομή τροφίμων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης «Η Αγία Αικατερίνη» ενόψει Χριστουγέννων για τη στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Για ακόμη μία φορά, η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας υπήρξε συγκλονιστική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Με τη βοήθεια αυτή, 26 οικονομικά αδύνατες οικογένειες της περιοχής μας που έχουν βιώσει την επώδυνη εμπειρία του καρκίνου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα και να αντικρίσουν τη νέα χρονιά με νότες αισιοδοξίας, σε κλίμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Η πρωτοβουλία αυτή και η εντυπωσιακή ανταπόκριση που υπήρξε, δηλώνουν έμπρακτα το μέγεθος της ευαισθητοποίησης, αλλά και το συναίσθημα αλληλεγγύης που διακατέχει όλους τους συμπολίτες μας.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως τη σημαντική χορηγία τους, στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη συγκέντρωση τροφίμων, θεωρούμε υποχρέωσή μας ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, να ευχαριστήσουμε και δημοσίως όλες τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν στη δράση αυτή και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία και την στήριξη του γυμναστηρίου Colosseum fitness center

  • Το Super Market ΠΙΤΣΙΑΣ A.E.
  • Το Super Market EXPRESS MARKET ’’ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ’’
  • Το Super Market KOSMOS MARKET
  • Την βιομηχανία γαλακτοκομικών LAVERY CHEESE FACTORY
  • Το ζαχαροπλαστείο ΣΥΜΩΝΗΣ
  • Το αρτοζαχαροπλαστείο ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ
  • Την επιχείρηση κρέατος ΚΩΤΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • Την επιχείρηση κρέατος ΚΩΤΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • Την επιχείρηση κρέατος ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης από την ίδρυσή του, εδώ και 14 χρόνια, στέκεται αρωγός σε όλους τους συνανθρώπους μας, μικρούς ή μεγάλους, που έχουν νοσήσει από καρκίνο, στηρίζοντας όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο και καλεί όλους τους συμπολίτες μας, που χρειάζονται βοήθεια ή ενημέρωση να επισκεφθούν τα γραφεία μας και να επικοινωνούν ελεύθερα με το Σύλλογο όποτε το επιθυμούν.

Πάντα δίπλα μας όμως, όλα αυτά τα χρόνια, ως αφανείς ήρωες, υπάρχουν, φίλοι και υποστηρικτές, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επώνυμοι και ανώνυμοι συμπολίτες μας, έμποροι και επαγγελματίες του νομού μας, οι οποίοι διαχρονικά δίνουν την αγάπη τους σε όλους αυτούς που νοσούν και αγωνίζονται για τη ζωή τους, ενισχύοντας, ο καθένας με τον τρόπο του, το Σύλλογο και την αναδεικνύοντας το ιδεώδες της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Σε όλους αυτούς και σε αναγνώριση της προσφοράς, του έργου και της στήριξης που παρείχαν όλο το 2018 στους ασθενείς με καρκίνο, μαζί με τις θερμές μας ευχαριστίες.

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, ευημερία και πρόοδο!

Για το Δ.Σ.

Θεανώ Γελαδάρη

Πρόεδρος