Συλλυπητήριο Μήνυμα

Η οικογένεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά την Αντιπρόεδρο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου κα Μαρία Λίολιου, η οποία έφυγε από κοντά μας χθες 12 Δεκεμβρίου 2020.

Η Μαρία Λίολιου υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του Συλλόγου, με μεγάλη δράση και παρουσία δίπλα στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας αφιερώνοντας το χρόνο και όλες τις δυνάμεις της για να προσφέρει βοήθεια στους καρκινοπαθείς. Λειτουργούσε πάντα ως ο αφανής ήρωας που έδινε δύναμη, κουράγιο και ελπίδα με την προσωπική της στάση ζωής, αποτελώντας ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση του κινήματος των ασθενών για τη χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα αποφάσισε, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούν οι παρούσες συνθήκες της πανδημίας να:
– Εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της εκλιπούσης
– Δημοσιεύσει συλλυπητήριο μήνυμα στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πιερίας
– Αναρτήσει στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου το παρόν μήνυμα
– Καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της
– Προβεί σε εκτενή παρουσίαση του έργου της σε επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν

Ευχόμαστε η αγαπημένη μας κυρία Μαρία, να έχει καλό παράδεισο και να δώσει ο Θεός στην οικογένειά της δύναμη και υπομονή για το δύσκολο διάστημα του χωρισμού.

Κατερίνη 13 Δεκεμβρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο